fredag den 17. januar 2014

Leg med roser

Her har jeg leget lidt med roserne - for at prøve en af teknikkerne med den syede rose. Metoden her er ikke så tidskrævende som den "rigtige" og resultatet er heller ikke så imponerende, men det er sjovt at prøve.
 
Jeg har brugt små, billige roser til eksperimentet.

2 kommentarer:

  1. Så dejligt at lege med blomster, men lidt svært at se på billederne. selv har jeg aldrig kastet mig ud i et sådant projekt, men har set det udført af en elev, som valgte at lave et bryllups projekt, virkelig et imponerende syn, og ganske tidskrævende.

    Forøvrigt rigtig friskt at tage orlov og bruge det på blomster :-)))

    SvarSlet
  2. Nej, det er nok svært at se på billederne, jeg er ikke den bedste fotograf. Teknikken her er ikke så tidskrævende, som når man sætter bladene på to ad gangen. Her sætter man nærmest halve roser på ad gangen, det går rimeligt stærkt, men resultatet er heller ikke så smukt som den "rigtige" metode.
    Jeg har det lidt blandet med syede roser, kan egentlig bedst lide dem mere naturlige, men jeg synes, det er sjovt og fascinerende, at man kan bygge fantastiske, store rosenhoveder på den måde. De kan være smukke på deres egen måde. Og så er det sjovt at udfordre sig selv og materialerne.

    SvarSlet