søndag den 6. august 2017

Blomsterrigdom i august

Sådan en skøn augustsøndag aften, hvor det næsten har holdt tørt, er slet ikke at kimse ad. Haven bugner med blomster på trods af alle bygerne, som kommer og går. Faktisk har vi haft et par dage med sol og få byger. Lun lørdag, knap så lun søndag.

Aftenen er blevet brugt på at rydde lidt op i drivhuset, tynde lidt ud og fjerne skyggegardinet. Dahliaerne uden for huset bidrager nu med den nødvendige skygge. Og så har jeg plukket buketter til terrassen. Farverige blandede buketter fra bedene i haven. Blomsterrigdom.


Buketterne står rigtig længe på den overdækkede terrasse.


På bordet står en lidt mindre buket i en kande - og på væggen bagved hænger de 2 kranse, som jeg bandt med løvefod. De er tørret op og blevet mørkegule.

8 kommentarer:

 1. Skønne,skønne buketter, men det er da lige kransene, der fanger mit øje. Hvor ER de smukke. På hvilket tidspunkt har du bundet dem? Jeg går ud fra, du har bundet over en halmkrans.
  Mange hilsener
  Lisbeth

  SvarSlet
 2. Kransene bandt jeg i juli - du kan se dem på indlægget 'Limegul gentagelse'. Du får også lige et link https://fredesblomsterogbolig.blogspot.dk/2017/07/limegul-gentagelse.html Det er en årlig tilvendende ting, men i år er det første år de hænger i tørvejr, og så holder de altså rigtig længe, selvom de jo skifter temmelig meget farve. Og ja, jeg binder dem på halmkranse.

  SvarSlet
 3. Ih, jeg elsker sådan nogle buketter. Jeg plukker også løs - men har ikke så meget forskelligt at vælge imellem som du har :-)
  Mon ikke det er på tide at ønske dig en god skolestart ...?!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hva' snakker du om? Der er da over et døgn til skolestart endnu ;-) Tak, Nana for ønsket om en god skolestart - i år føler jeg mig klar parat - det har været en dejlig ferie!

   Slet
 4. Hej Frede.Er lige kommet hjem fra en dejlig weekend i Odsherred hos familien.
  Og de havde arrangeret en dejlig havekoncert.Og var bare så heldige med vejret,som det jo også var hos dig.
  Dejligt at kunne plukke til sådan en smuk buket.
  Og synes da ikke det gør noget at dine fine kranse er blevet lidt mørkere.
  Rigtig god aften Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, vejret har været ok. Lørdag var vi til sølvbryllup i telt, og det var vejret perfekt til. Teltet stod for øvrigt i en smuk have, så det var jo et ekstra plus. Jeg synes også, kransene er fine nu.

   Slet
 5. Ja heldigvis er der da nogle enkelte gode dage/aftner. Fine buketter, georginer er bare så dejlige.
  Mvh
  Lene Bedstemorshave

  SvarSlet
  Svar
  1. Der skal nok komme flere gode aftener og dage - godt vi kan nyde haven under alle forhold. Ja, dahliaerne trives i den grad her i år, det er den rene fryd!

   Slet