tirsdag den 3. januar 2017

Årets første sne

Sidst på eftermiddagen i går begyndte det at sne. Hurtigt blev haven forvandlet til det rene eventyr. Da sneen så lidt flygtig ud, måtte jeg bare ud og fotografere i mørket.
Julestemning med lidt forsinkelse

 Et kig op i snefnugenes fald

 Ved drivhuset stod trillebøren stadig parkeret efter dagens arbejde

Store fnug og tung sne

10 kommentarer:

 1. Åh hvor ser det hyggeligt ud. Her kom der ikke et fnug for så var jeg også styrtet ud for at tage billeder, så tak for at du deler.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det blev en kort fornøjelse, i løbet af formiddagen var det hele regnet væk igen. Det har været meget mørkt i dag, så jeg kunne godt bruge lidt sne til at lyse op, men det kunne godt se ud til, at vi kan være heldige igen i de nærmeste dage.

   Slet
 2. Vi fik heller ingen sne, gad vide om jeres ligger der endnu.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var der i morges endnu, men blev hurtigt regnet væk. Det har været meget mørkt og vådt i dag.

   Slet
 3. Her begyndte det at sne, lige da jeg kom hjem fra arbejde. H.J. fik også lige taget et enkelt snebillede i aftes - og ja - nu er det hele væk igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det forsvandt hurtigt! Kunne ellers godt have brugt det til at lyse denne mørke dag lidt op. Men måske kommer der mere?

   Slet
 4. Der er nu noget helt særligt ved sne, når det begynder at falde. Synes det giver en helt særlig stemning.
  Når sneen ligger urørt og dækker alle grene er det så smukt, så smukt.
  Til gengæld er jeg ikke begejstret for det, når det kun ligger på jorden og er skvattet af grenene. For slet ikke at tale om "brun sæbe"...det er så grimt og trist.

  Her har vi ikke fået noget sne, men det kan jo være det kommer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Sne er smukt i haven - men træls på vejene, og når det bliver et brunt ælte. Men det er næsten magisk, når det falder stille ned i store flager!

   Slet
 5. Ihhhh så fint
  Heldige dig 😃
  hilsen Susan

  SvarSlet
  Svar
  1. Det blev en kort fornøjelse! Det var her i morges, men var vist væk, inden det blev lyst. Men måske får vi lidt mere de nærmeste dage - jeg kunne godt bruge det lys, sne gi'r!

   Slet