lørdag den 5. december 2015

Lidt julepynt i stuerne

Planen var egentlig at pynte mere op udendørs, men vejret i dag indbød ikke til udendørs sysler. Så yngstepigen og jeg fik fundet julekasserne frem og begyndte at pynte op. Af en eller anden grund synes jeg ikke, vi har ret meget i år - men vi har lige så meget, som vi plejer! Gensynsglæden var dog stor, i takt med at vi fik hevet tingene frem - skønne december!

6 kommentarer:

 1. Gammeldags julekugler er bare det fineste.

  - Anne www.venterpaavin.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Hvor er det blevet julehyggeligt hos jer. Det er altid en stor glæde når juletingene kommer frem, gensynet og minderne er det bedste :-)
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
 3. Skønt at finde julepynt frem igen sammen med et barn, det er noget helt andet.
  I dag har jeg lavet indlæg om den gamle del af haven, det gør ikke noget, at du ikke har kommenteret, bare du har set det :)

  SvarSlet
 4. Kære Frede :-) jeg havde også den samme følelse da jeg hev vores julepynt frem. Det var som om der manglede et eller andet. Jeg synes stadig at der mangler noget, men jeg kan ikke konkret sige hvad der mangler og da vores datter var hjemme synes hun heller ikke at der mangler noget. Men .. følelsen er der stadig. Jeg tror måske at det er fordi jeg altid har pyntet op sammen med vores datter så det er måske den del der magler, for det er nu det bedste at pynte op sammen med sine børn.
  Men godt du fandt det der skulle op og at I hyggede jer på denne noget kedelig lørdag.
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
 5. Det ser flot ud, og lyder hyggeligt at pynte op med datteren:-) Imponeres altid når julekassen findes frem, for tænk at man kunne glemme hvad der præcist lå i den;-) her mangles også noget- julestemningen, men mon ikke den kommer snigende.......

  SvarSlet
 6. Hej Frede.Det lyder som om at i havde en hyggelig dag med at finde julepynten frem og pynte op.
  For med den blæst vi har for tiden er det altså ikke sjovt at pynte op udenfor.
  Og kom da lige i tanke om at jeg også har de julebogstaver.
  God søndag knus Jette

  SvarSlet