søndag den 27. april 2014

Der blev alligevel for meget

Fru Due har opgivet sit forehavende - i al fald på min altan. Selvom vi undlod at gå ud på altanen, lettede hun også fra reden, når vi gik nede i haven. Og det gør vi tit ;-) Det blev vist for meget for hende med 3 forårskåde tøser, en havekone og en travl bondemand!

Så i går gik jeg i gang med at plante og hygge på altanen - så nu er sæsonen på altanen også begyndt. Glæder mig til dejlige stunder med udsigt over haven og markerne.

 

 
 

 
 

6 kommentarer:

 1. Det er blevet PÆNT! Det var måske meget godt at Fru Due fandt et andet sted :-)

  SvarSlet
 2. Tak, Nana - jeg nu kun lige begyndt, men der kommer lidt ad gangen. Jeg håber, dueparret finder et mere fredfyldt sted!

  SvarSlet
 3. Hej Frede, det ser dejligt ud :-), det er sjovt med disse fugle, jeg har en solsort der ruger under mit arbejdsbord, ergo så kan jeg jo ikke bruge bordet. Så jeg står med et lille forkølet bord og planter mine krukker, for fuglen vil jeg jo ikke forstyrre :-). Jeg kan rigtigt godt lide din hortensia, det der med at de krøller lidt i blomsterne, syntes jeg er fint :-). Og bare det der med at kunne sige, at nu er det hjørne også færdig, det er dejligt :-), kh Margit

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, vi forsøger jo at lave plads til alle! Også selv om det betyder, at vi må forføje os en tid :-) Jeg synes også, at hortensiaen er rigtig fin - lidt anderledes og sart.

   Slet
 4. Hvor ser det godt ud.
  Fine billeder.
  Tak for kigget.
  Ha´ en dejlig aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Jeg nyder den altan i fulde drag i disse dage!

   Slet